FacebookTwitterLinkedIn

Schimbarea a intrat în vigoare de la 1 februarie 2013, iar Nicolescu va asigura continuitate în implementarea strategiei PayU în România până la finalizarea procesului de numire a unui nou Country Manager.

Marcin Jablonski, Managing Director PayU Group și membru în Board of Directors PayU Group a ținut să mulțumească lui Herghelegiu pentru dedicarea cu care a condus operațiunile Grupului PayU în România în ultimii aproape doi ani. În paralel, acesta are încedere că Daniel Nicolescu va implementa mai departe strategia  companiei, până la noi ordine.

“PayU va continua să se implice alături de toți partenerii săi în creșterea comerțului electronic românesc, prin îmbunătățirea serviciilor oferite magazinelor online și investiții în dezvoltarea de noi metode de plată care să îi ajute pe români să își folosească optim timpul dedicat cumpărăturilor”, spune Daniel Nicolescu, noul Country Manager interimar al PayU în România.

Daniel Nicolescu este unul dintre fondatorii ePayment și este în companie încă din 2004, de la lansarea sa. Nicolescu a mai condus compania din poziția de CEO în perioada 2010-2011.

PayU a terminat anul 2012 cu un volum de tranzacții procesate de 176 milioane de euro, în creștere cu 27% față de anul anterior.