FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Hercesa, prezent în România din 2004, anunță demararea lucrărilor la primul bloc din cea de-a treia fază a ansamblului rezidențial Vivenda Residencias. Faza a treia va cuprinde 132 de apartamente, situate în două blocuri și presupune o investiție totală de 14 milioane de euro. Termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017. Construcția celui de-al doilea bloc se intenționează a fi începută, la rândul ei, în cursul anului 2016.

Primele două faze ale ansamblului rezidențial (420 de apartamente) sunt finalizate și vândute în totalitate, iar primul bloc din faza a treia este vândut în proporție de 30%. Compania estimează că în următoarele două luni vânzările vor atinge un procent de 50%.

Citiți și: Hercesa, 25.000 mp de locuințe în lotul ”Orhideea”

”Piața rezidențială s-a înscris încă de anul trecut într-o tendință ascendentă, iar interesul cumpărătorilor a crescut. Față de perioada de boom imobiliar, însă, tipologia clienților s-a schimbat semnificativ, în sensul că acum vorbim despre cumpărători pe deplin informati, care știu ce vor de la un apartament și își cunosc foarte bine necesitățile în domeniul imobiliar. De aceea, avantajele pe care proiectul Vivenda Residencias le prezintă în raport cu restul ofertei rezidențiale a zonei au contribuit din plin la succesul nostru în vânzări”, spune Mauricio Mesa Gomez, director general pentru România și Bulgaria în cadrul grupului Hercesa.

Dezvoltatorul imobiliar a introdus un sistem de plată prin care cumpărătorul unui apartament în ansamblul Vivenda Residencias poate achita o parte din avans în rate, pe perioada construcției. Prețurile locuințelor din Vivenda Residencias sunt: 57.512 euro plus TVA 5% pentru apartamentele cu două camere, 86.213 euro plus TVA 5% pentru locuințele cu trei camere și 99.948 de euro plus TVA 5% în cazul apartamentelor cu patru camere. Prețurile includ un loc de parcare și o boxă.

Potrivit reprezentanților dezvoltatorului, printre avantajele Vivenda Residencias, ansamblu locuit în prezent de 420 de familii cu copii și cupluri tinere (vârsta locatarilor adulți: 25-45 de ani) se numără accesul facil la mijloace de transport în comun (autobuze, tramvai, metrou), la centre comerciale moderne (MegaMall, Cora, ParkLake), parcuri (Morarilor, Parcul Național), supermarket-uri (Lidl, Mega Image) și unități de învățământ.

Hercesa și-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziționarea clădirii Cișmigiu, situată în centrul orașului București. În urma unui complex proces de reabilitate desfășurat de Hercesa, clădirea Cișmigiu și-a reluat activitatea de hotel de lux cu spații comerciale la parter, printre chiriașiii care își desfășoară activitatea în acest amplasament numărându-se Institutul Cervantes și Librăria Humanitas.