Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Hercesa, 14 mil. euro în a treia fază a Vivenda Residencias

Noua fază a complexului rezidențial cuprinde 132 de apartamente, care se adaugă celor 420 construite în primele două etape.
Mauricio Mesa

Compania spaniolă Hercesa a venit în România acum 12 ani. Țara noastră a fost prima în care grupul spaniol a investit în cadrul strategiei sale de internaționalizare. ”Situația economică din Spania de la acel moment a făcut ca grupul să-și dorească extinderea și România a fost prima din cele zece țări în care s-a produs internaționalizarea companiei”, explică Francisco Vasquez (foto, centru), director general în cadrul Hercesa Internacional.

Compania avea în vedere, inițial, demararea a cinci proiecte, însă situația economică i-a determinat pe spanioli să demareze efectiv doar două: reconstrucția Hotelului Cișmigiu, o clădire emblematică a Bucureștiului și ansamblul Vivenda Residencial. Proiectat să aibă 1.400 de locuințe, ansamblul are în prezent 420 de apartamente construite, vândute în totalitate.

”Cu faza a treia, care presupune o investiție de 14 milioane de euro doar în construcția propriu-zisă, dorim să încorporăm în proiectul existent un produs nou, mai eficient”, spune Mauricio Mesa Gomez (foto, stânga), directorul Hercesa România. ”Nu vindem metri pătrați, ci pachete. De pildă, cu 83.000 de euro un client poate achiziționa un apartament de 82 de metri pătrați, la pachet cu un loc de parcare și cu o boxă.”

În noua fază a proiectului, compania HERCESA va construi 132 de locuințe noi, care vor putea fi achiziționate pentru sume începând de la 55.406 euro + TVA, Hercesa oferind modalități de plată cu rate lunare convenabile prin eșalonarea a 15% din prețul total pe toată perioada de construcție, astfel încât achiziționarea locuinței să fie cât mai simplă și accesibilă pentru clienți. Fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare și un spațiu de depozitare, incluse in preț.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii