Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Helvetansa SRL este preluată de Helvetia Luxury Watches

După 20 de ani ȋn România, activitatea companiei Helvetansa este preluată de către Helvetia Luxury Watches SRL.
Vacheron Constantin (20)

Brandurile din portofoliul Helvetansa continuă să fie prezente pe piaţa din România, fiind la dispoziţia clienţilor, prin noua companie. Aşadar, întregul portofoliu de marci deja consacrate -Vacheron Constantin, Officine Panerai, Piaget, Chanel, Vulcain, Glashutte Original, Baume & Mercier, Movado, Longines, Tissot, Gellner, Ti Sento, Caran d’Ache-, precum şi centrul de service pentru ceasuri Helvetansa, sunt parte a noii companii.

Helvetia Luxury Watches este, așadar, o companie nouă în lumea ceasurilor, a bijuteriilor şi accesoriilor. Logo-ul acesteia este tourbillion-ul şi crucea elveţiană în mijlocul său. Tourbillon-ul reprezintă ceva unic, o complicaţie specială în lumea orologeriei, având nevoie de circa 100 de piese individuale pentru a construi un tourbillion. Acelaşi lucru se întamplă şi în Helvetia Luxury Watches. Crucea elveţiană din logo reprezintă steagul Elveţiei şi calitatea „swiss made”.

Helvetia Luxury Watches oferă, totodată, un nou serviciu de concierge pentru clienţii de top, pentru a economisi resursa principală a clienților – timpul. Așadar,  pune la dispoziția clienților servicii precum: ridicare și predare a ceasurilor care au nevoie de service, sesiuni private de prezentare sau vânzare a ceasurilor la sediul clientului, vânzări de tipul B2B pentru companii și angajații clientului și consiliere specială atunci când clientul caută un accesoriu special.

Helvetia Luxury Watches continuă activitatea companiei Helvetansa, în cadrul magazinului din Calea Victoriei, nr 68-70.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii