Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Hello Holidays: Cele mai vândute destinații la Târgul de Turism au fost Grecia, Turcia, Portugalia, Rusia și Bulgaria

În cadrul Târgului de Turism, cele mai mai vândute destinații ale agenției Hello Holidays pentru sejururi au fost Grecia, Turcia, Bulgaria și România, iar printre cele mai solicitate circuite s-au numărat: Scandinavia, Spania, Portugalia, Rusia, Croația și Elveția.
vacanta shutterstock_769031299

În cadrul târgului de turism, aproximativ 40% dintre turiști au optat pentru Turcia, 35% Grecia și 25% Bulgaria și au ales în proporție de 60% sejururi 60% și 40% circuite.

De asemenea, programele “O zi cât o vacanță” pentru sezonul 2020 au fost lansate în luna octombrie a anului trecut. Pentru sezonul acesta, agenția are planificate 60 de plecări și un număr de 3.600 de turiști pentru România și Bulgaria. În acest moment, gradul de ocupare este de peste 53%. “O zi cât o vacanță” promovează escapadele de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Viscri, conacele din jurul Bucureștiului, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik etc.

În privința vacanțelor în România, la mare căutare s-au aflat: Litoralul Românesc, excursiile organizate la munte, dar și stațiunile de tratament. Una dintre cele mai solicitate excursii de 1 zi marca “O zi cât o vacanță” a fost Festivalul Trandafirilor – Kazanlak, din Bulgaria.

Tot în timpul Târgului de Turism al României, turiștii care au achiziționat unul dintre programele agenției Hello Holidays  cu plecare de Paște, au primit cadou o excursie de 1 zi în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii