Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

HEIDI Chocolat a deschis primul pop-up shop cu ciocolată premium în centrul Bucureștiului

HEIDI Chocolat a deschis prima ciocolaterie din București, lângă Ateneul Român, care va funcționa în perioada octombrie 2019 – aprilie 2020 printr-un parteneriat cu gelateria Moritz Eis, pe strada Episcopiei numărul 6.
 aboneaza-te
Heidi Pop-up Shop 3

Deschiderea magazinului vine ca răspuns la nevoia consumatorilor de a avea experiențe gourmet, în afara mediului de retail convențional. Vizitatorii vor găsi în HEIDI Chocolaterie produse diferite față de cele cu care compania este prezentă pe piață.

Vor fi disponibile aici produse fresh realizate manual de ciocolatierii HEIDI (trufe, praline, maxi-tablete ) și o varietate de cadouri disponibile pentru toate ocaziile. O apariție specială este cea a gamelor de tablete si praline BIO din ciocolată elvețiană.

„Până la deschiderea noii ciocolaterii, consumatorii puteau găsi produsele realizate manual de ciocolatierii HEIDI Chocolat în magazinul HEIDI ChocoWorld, din incinta fabricii. Ne dorim ca prin noua ciocolaterie să fim mai aproape de consumatorii noștri, cu produse premium, pe care nu le pot găsi în magazine, rezultat al creativității ciocolatierilor noștri și al moștenirii elvețiene care ne definește”, anunță reprezentanții companiei.

„Sunt foarte încântat să împărtășesc cu entuziasm anunțul că HEIDI Chocolat are o nouă casă în București. Primul pop-up shop HEIDI este noul loc în care poți experimenta ceea ce reprezintă probabil cele mai bune compoziții realizate cu ciocolată din București. Sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, perfecte ca să te răsfeți. Sunt recunoscător partenerului nostru Moritz Eis pentru cooperare și pentru că ne-a ajutat să le oferim oamenilor un spațiu în care să găsească ciocolată și înghețată handmade, în același loc. Vă invit pe toți să vizitați noul hotspot din București”, declară Peter Müller, General Manager HEIDI Chocolat.

Spațiul de pe strada Episcopiei numărul 6 a fost complet redecorat pentru a oferi viziunea HEIDI Chocolat și pentru a-i transpune pe vizitatori „on the chocolate side of life”. Astfel, consumatorii se pot bucura de ciocolata HEIDI în perioada octombrie – aprilie, în shop fiind disponibilă în continuare și înghețata Moritz Eis. Ciocolateria este deschisă de luni până vineri între orele 10-20, între orele 12-20 sâmbăta si între orele 12-18 duminica.

HEIDI Chocolat a fost fondată în anul 1994 de Jürg Läderach, proprietarul companiei Confiseur Läderach AG, faimos producător de ciocolată premium și produse de cofetărie. HEIDI Chocolat este lider în segmentul de tablete de ciocolată premium în România, fiind prezent în peste 50 de țări din 6 continente, dintre care cele mai importante sunt piețele din Germania, Austria, Polonia, Elveția, Rusia și China.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii