Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO va difuza sezonul al doilea al serialului „Umbre” în 2017

HBO România a anunțat că va difuza în 2017 sezonul al doilea al serialului original „Umbre”, produs în România, după ce primul sezon a devenit „cea mai apreciată producție HBO realizată în România”, informează MEDIA EXPRES.
 aboneaza-te
umbre-2-serban-pavlu

Primul sezon al serialului „Umbre”, cu Șerban Pavlu (foto) în rolul taximetristului-mafiot Relu Oncescu, a avut premiera în decembrie 2014.

Finalul primului sezon l-a lăsat pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se afla, a făcut o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’, dar află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului.

Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care sub acoperirea legii comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Umbre” este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică. Bogdan Mirică și Igor Cobileanski semnează regia ambelor sezoane ale serialului „Umbre”.

Bogdan Mirică a câștigat premiul FIPRESCI al secțiunii „Un certain regard” anul trecut, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, cu debutul său în lungmetraj – „Câini”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2017

Cel de-al doilea lungmetraj scris și regizat de Igor Cobileanski, „Afacerea Est”, a fost lansat în cinematografele din România în toamna anului trecut. Filmul a câștigat în luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights.

Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum „Poziția copilului” (regia Călin Peter Netzer), „Câini” (regia Bogdan Mirică) sau „Toată lumea din familia noastră” (regia Radu Jude).

Din partea HBO Europe, producătorii executivi sunt Antony Root, Wayne Henry și Steve Mathews, iar Alina David este producător.

Casa de producție care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Responsabil pentru muzica serialului „Umbre” este Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme și are o vastă experiență în producția muzicală. Serialul este bazat pe formatul „Small Time Gangster”, creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats. Primul sezon al serialului HBO, „Umbre”, este disponibil pe HBO GO.

HBO a realizat până acum în întregime în România serialele de ficțiune „În derivă”, „Rămâi cu mine”, „Umbre” I și „Valea mută”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii