FacebookTwitterLinkedIn

Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru „Moonlight”) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff („Somewhere”) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo („Selma”) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon, notează Media Expres.

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.

Bugetele de publicitate investite pe televiziuni – anul 2018

Filmat în locații din nord-vestul statului Arkansas, noul sezon din „True Detective” a fost scris de Nic Pizzolatto, în afară de cel de-al patrulea episod, pe care acesta l-a scris în colaborare cu David Milch (creatorul serialului HBO „Deadwood”), și de cel de-al șaselea episod, scris în colaborare cu Graham Gordy (scenarist al serialului Cinemax „Quarry”). Pizzolatto își face și debutul regizoral cu două episoade; ceilalți doi regizori sunt Jeremy Saulnier („Hold the Dark”) și Daniel Sackheim („Game of Thrones”).

Episodul #17 (sezonul 3, episodul 1): „The Great War and Modern Memory/ Marele război și memoria modernă”
Premieră: 14 ianuarie
Dispariția unui băiat din Arkansas (Phoenix Elkin) și a surorii acestuia (Lena McCarthy) în 1980 duce la declanșarea unor amintiri intense și a unor întrebări stăruitoare pentru detectivul pensionat Wayne Hays (Mahershala Ali), care a lucrat la acest caz cu 35 de ani în urmă, alături de partenerul său Roland West (Stephen Dorff). Ce începe ca o anchetă de rutină devine o călătorie lungă pentru a diseca și a înțelege natura crimei.
Scris de Nic Pizzolatto; regizat de Jeremy Saulnier.

Episodul #18 (sezonul 3, episodul 2): „Kiss Tomorrow Goodbye/ Spune la revedere zilei de mâine”
Premieră: 14 ianuarie
Wayne Hays aruncă o privire în urmă la consecințele cazului Purcell, din anul 1980, din West Finger, Arkansas, inclusiv la posibilele dovezi lăsate în urmă la Devil’s Den, un loc frecventat de copiii din zonă. În timp ce atenția se concentrează pe doi suspecți care atrag atenția detectivilor – Brett Woodard (Michael Greyeyes), un veteran de război solitar care colectează gunoi, și Ted LaGrange (Shawn-Caulin Young), un fost condamnat cu tendințe pedofile – părinții celor doi copii dispăruți, Tom (Scoot McNairy) și Lucy Purcell (Mamie Gummer), primesc un bilet criptic de la cineva anonim.

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a patru servicii care acoperă 20 de țări. În Scandinavia, HBO Nordic oferă un serviciu premium Subscription Video on Demand direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca. În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania, care permite clienților Vodafone din Spania să acceseze serviciul de streaming prin Vodafone TV sau prin computere, smartphone-uri sau tablete.

În Europa Centrală HBO este disponibil abonaților din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia și Bosnia & Herțegovina. Conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.