FacebookTwitterLinkedIn

„Robin Williams: come inside my mind” este un documentar descris de HBO ca fiind un portret intim al artistului, care spune povestea unuia dintre cei mai iubiți și inventivi actori, prezentat mai ales prin vocea lui Robin Williams și folosind înregistrări unice din viața și cariera sa, notează Media Expres.

Filmul regizat de Marina Zenovich sărbătorește contribuția adusă de talentatul actor comediei și culturii și îl prezintă pe Robin Williams de la zilele de început a carierei sale, de la finalul anilor 1970 din L.A., până la moartea sa (2014). Documentarul explorează extraordinara lui viață și carieră și dezvăluie ceea ce l-a determinat să dea voce personajelor din mintea sa.

Documentarul folosește înregistrări nemaivăzute până acum și cu interviuri cu Williams care ne arată procesul lui creativ, dar și filmări de acasă și înregistrări de pe scenă, de la spectacolele sale, fiind un tribut ce prezintă interviuri cu mai mulți oameni care l-au cunoscut și l-au apreciat, inclusiv Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber și fiul său, Zak Williams.

CITEȘTE: CU DRAG!