Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

HBO și HBO GO difuzează “My Brilliant Friend” / “Prietena mea genială” din 19 noiembrie

Lenú și Lila, persoanjele principale „Tetralogiei napolitane”, ajung la HBO și pe HBO GO din 19 noiembrie, în serialul „My Brilliant Friend” / “Prietena mea genială”, informează Media Expres.
serial HBO

Co-producția Fremantle, Rai și HBO este adaptarea romanului bestseller internațional “Prietena mea genială”, prima partea a „Tetralogiei Napolitane”, scris de Elena Ferrante, notează Media Expres.

Serialul regizat de Saverio Costanzo spune povestea a doua prietene ce cresc împreună într-o mahala napolitană de la începutul anilor ’50 și a căror prietenie le va marca destinele. Elena Greco începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Raffaella Cerullo, Lila, care a dispărut fără urmă.

Când cea mai importantă prietenă din viața ei pare să fi dispărut fără urmă, Elena Greco i începe să scrie povestea prieteniei lor. A întâlnit-o pe Raffaella Cerullo, căreia i-a spus mereu Lila, în primul an din școala primară, în 1950. Povestea lor, care se petrece în periculosul și fascinantul Napoli, acoperă mai bine de 60 de ani din viețile lor. Elena încearcă să descrie misterul Lilei, geniala ei prietenă, care a fost, într-un fel, cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare dușman.

Serialul cu 8 episoade de o oră se bazează pe bestsellerul internațional al Elenei Ferrante.

Două episoade vor avea premiera în fiecare săptămână, luni și marți, la HBO (de la ora 20:00) și pe HBO GO.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii