Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO și actorii din „Urzeala tronurilor” sprijină refugiații

Televiziunea HBO și mai mulți actori din serialul „Urzeala tronurilor” s-au alăturat Comitetului Internațional de Salvare (IRC) și, prin intermediul campaniei „Rescue Has No Boundaries”, vor să atragă atenția asupra crizei globale a refugiaților și să strângă fonduri pentru a ajuta milioanele de oameni strămutați de conflicte și dezastre naturale, informează Media Expres.
Urzeala tronurilor

Parteneriatul a fost încheiat la 5 ani de la începutul războiului din Siria, a anunțat HBO România.

Campania este susținută de Lena Headey (Cersei Lannister din „Urzeala tronurilor”), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), DeObia Oparei (Areo Hotah), John Bradley (Samwell Tarly), Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar), Eugene Simon (Lancel Lannister) și Oona Chaplin (Talisa Maegyr).

Potrivit celor mai recente cifre ale Organizației Națiunilor Unite, există peste 60 de milioane de refugiați și oameni strămutați în întreaga lume.

IRC le oferă momentan sprijin refugiaților sirieni din Siria, Iordania, Liban, Irak, Turcia, Serbia și Grecia.

„În prezent, ne confruntăm cu cea mai mare criză umanitară de la al Doilea Război Mondial”, a spus David Miliband, președinte și chief executive officer (CEO) al Comitetului internațional de salvare. „Sperăm ca prin parteneriatul nostru cu HBO și ‘Urzeala tronurilor’ să îndemnăm publicul să ia acțiune și să ajute refugiații”, a adăugat acesta.

Pe site-ul Rescue.org/GameOfThrones sunt prezentate cazurile a milioane de oameni și se strâng fonduri pentru cei nevoiași.

IRC și HBO îi încurajează pe oameni să viziteze http://www.rescue.org/GameOfThrones pentru a afla informații despre nevoile refugiaților și felul în care îi pot ajuta.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN FEBRUARIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii