Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO promovează seria „The Night Of” cu mai mult conținut gratuit pe HBO GO

HBO GO difuzează fără abonament, timp de o lună, primul episod din noua producție originală HBO, miniseria „The Night Of” / „În acea noapte” pentru promovarea căreia difuzează fără abonament și primul sezon din „True Detective” / „Detectivii din Louisiana” și primul sezon din „The Wire”/ „Cartelul crimelor”, informează Media Expres.
 aboneaza-te
The Night Of

Miniseria HBO din opt părți „În acea noapte” a fost creată de Steven Zaillian („Lista lui Schindler”, „Gangster American”) și Richard Price („Culoarea banilor”, „Cartelul crimelor”) și va avea premiera la HBO luni, 11 iulie. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un nou episod de câte o oră.

Proiectul prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanțe culturale și politice. Povestea analizează ancheta poliției, procedurile legale și sistemul de justiție.

Seria urmărește un student pakistanez-american Nasir „Naz” Khan, care locuiește cu părinții lui în Queens, NY, și care ia taxiul tatălui său ca să meargă la o petrecere în Manhattan. O noapte ce se anunța perfectă devine un coșmar când Naz este arestat pentru crimă.

În rolurile principale apar John Turturro („Gigolo de ocazie”, „Marea hoinăreală”) și Riz Ahmed („Prădător de noapte”). Zaillian regizează șapte episoade ale seriei, iar James Marsh un episod. Producători executivi sunt Steven Zaillian, Richard Price, Jane Tranter, James Gandolfini și Peter Moffat; co-producători executivi sunt Garrett Basch, Nancy Sanders și Mark Armstrong.

Serialul-dramă „True Detective” / „Detectivii din Louisiana” se centrează pe povestea a doi detectivi, interpretați de Matthew McConaughey și Woody Harrelson, ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Primul sezon din serialul „The Wire” / „Cartelul crimelor” prezintă eforturile poliției de a se infiltra în arena drogurilor din partea de vest a orașului Baltimore, condusă de Avon Barksdale și de mâna sa dreaptă, Stringer Bell.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii