Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO prezintă în premieră documentarul românesc „Rețeaua”

„Rețeaua”, documentarul regizat de Claudiu Mitcu și produs de Parada Film, în coproducție cu HBO Europe și Wearebasca, va fi difuzat în premieră pe 24 septembrie, de la ora 20:00, la HBO, informează Media Expres.
HBO.jpg

Documentarul urmărește o rețea de oameni binefăcători care cumpără din străinătate medicamente citostatice și le aduc pacienților din România de vreme ce aici aceste medicamente nu există.

Documentarul reconstituie traseul medicamentelor de la una dintre cele mai vechi farmacii din Viena până la pacienții din România.

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

Filmul poate fi urmărit și pe HBO GO (www.hbogo.ro) începând din 24 septembrie, de către abonații persoane fizice la HBO prin rețelele de distribuție de televiziune deținute de: Vodafone, Telekom, UPC, RCS & RDS, AKTA, CANAL S, iNES, Intersat, Metropolitan, NextGen , TV SAT 2002 etc.

HBO Europe oferă în România patru canale SD de filme de înaltă calitate (HBO, HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax2) şi un canal high definition (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD şi Cinemax2 HD), cât şi un serviciu video on demand, HBO GO.

Sediul HBO Europe se află în Budapesta, Ungaria.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii