FacebookTwitterLinkedIn

Seria urmărește o anchetă aparent simplă a unei crime brutale având ca victimă un băiat dintr-un orășel care îi face pe un polițist veteran și un anchetator nonconformist să pună aparenta realitate. În cazul anchetat apare o forță supranaturală.

Jason Bateman regizează primele două episoade și este producător executiv al proiectului care îl are în rolul principal pe actorul australian Ben Mendelsohn.

În 2010, Ben a jucat împreună cu Guy Pearce în lungmetrajul „Animal Kingdom”, regizat de David Michod (film câștigător al World Cinema Jury Prize la Festivalul de Film de la Sundance). Interpretarea din film i-a adus cele mai importante premii din cinematografia australiană, Premiul AFI și Premiul IF pentru Cel mai bun actor într-un rol principal. A primit și trofeul British Independent Film Award în 2013, pentru rolul din „Starred Up”, regizat de David Mackenzie.

AUDIENȚELE RADIOURILOR ÎN TOAMNA ANULUI 2019

„THE OUTSIDER” este o adaptare a romanului din 2018 cu același nume, scris de „maestrul macabrului” Stephen King. Acțiunea se petrece într-un mic orășel din Oklahoma, acolo unde este găsit corpul mutilat al unui băiat în vârstă de 11 ani. Există dovezi aparent de necontestat care arată spre respectatul profesor de engleză (Jason Bateman), așa că detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) decide să-l aresteze. Cu toate acestea, bărbatul are un alibi perfect. Așa că întrebarea este: cum poate fi un om în două locuri, în același timp?

Jason Bateman este producător executiv Aggregate Films/ și regizor al primelor două episoade, Ben Mendelsohn este producător și actorul principal, Marty Bowen este producător executiv Temple Hill Entertainment, Richard Price este producător executiv și scenarist, iar Jack Bender este producător executiv, cu Michael Costigan producător executiv Aggregate Films.