Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO GO este disponibil din 13 noiembrie și prin abonare directă

HBO a introdus de luni, 13 noiembrie, posibilitatea de abonare directă la serviciul online HBO GO în România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia, la prețul lunar de 19,99 de lei, informează Media Expres. HBO GO va fi în continuare disponibil și prin intermediul operatorilor autorizați.
HBO.jpg

Accesul la HBO GO a fost până în prezent, de la lansarea sa în anul 2011, condiționat de abonarea la un serviciu de distribuție de televiziune prin cablu, satelit sau IPTV, pentru protejarea relației serviciului pay-tv cu companiile de cablu, deoarece inițial HBO s-a lansat exclusiv ca televiziune pay-tv (din anul 1997).

Pe factura RCS pachetul HBO Max Pack (care permite inclusiv accesul la HBO GO) costă 13,44 lei, cu TVA inclus, deci are un preț mai mic decât abonarea directă la serviciul HBO GO.

„(…) Noua ofertă de abonare directă la serviciul HBO GO este un pas firesc pentru noi, după reușita lansării serviciilor de streaming HBO în Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda”, a declarat Hervé Payan, CEO HBO Europe.

Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrarea online, pe site-ul hbogo.ro, consemnează Media Expres.

HBO GO poate fi recepționat pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. Toți abonații noi vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO.

Serviciul online premium HBO GO oferă acces la numeroase producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți producători de conținut premium, filme de succes și programe pentru copii.

HBO GO permite vizionarea la orice oră a tuturor sezoanelor serialelor originale HBO cum sunt „Game of Thornes” / „Urzeala tronurilor”, „Westworld” și „Silicon Valley”), alături de seriale clasice precum „Sex and the City” / „Totul despre sex”, „The Sopranos” / „Clanul Soprano” și „The Wire” / „Cartelul crimelor”. Serviciul permite accesul și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele serialor produse în România cum sunt „Umbre” și „Valea Mută”.

HBO GO deține drepturi pentru difuzarea online și pentru filme în premieră filme cum sunt „Frumoasa și bestia”, „T2. Trainspotting”, „Jackie” și „Assassin’s Creed: Codul asasinului”.

Catalogul de filme disponibile include și peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale produse de alți furnizori de conținut, cum sunt „Handmaid’s Tale” / “Povestea slujitoarei”, „Babylon Berlin”, „Tânărul papă” / „The Young Pope”, „Billions” / „Miliarde”, „Twin Peaks” și „Luther”. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

În Europa, HBO operează în 17 țări.

În Scandinavia, HBO Nordic, cunoscut drept The Home of Series, oferă serviciul de video on demand direct consumatorilor și prin operatorii parteneri din Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil abonaților ca serviciu SVOD, dar și prin parteneriatul său exclusiv cu Vodafone și oferă clienților opțiunea să acceseze serviciul de streaming via Vodafone TV sau pe computer, smartphone și tabletă.

În Europa Centrală, HBO este disponibil abonaților din România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii