FacebookTwitterLinkedIn

Serialul prezintă povestea lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului (în Africa) și se întoarce schimbat complet, deși se credea că a murit de mult timp.

La Londra, el moștenește ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și încearcă să își reclădească viața într-un decor cu conspirații, crimă și trădare. Un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață.

Din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce („Urzeala tronurilor”) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly („Culisele puterii”) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin („Urzeala tronurilor”) apare ca Zilpha Geary și David Hayman ca Brace.

„Tabu” este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy, care este și producătorul consultant al serialului.

Producătorii executivi sunt Ridley Scott și Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy și Dean Baker de la Hardy Son & Baker și Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător.

„Tabu” este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) și Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy și Knight pentru a treia lor colaborare, după „Locke” și „Peaky Blinders”.

VEZI VENITURILE DIN PUBLICITATE ALE TELEVIZIUNILOR DE SPORT ÎN ANUL 2016