FacebookTwitterLinkedIn

„Ballers” („Jucătorii”) este o comedie creată de producătorul american Steve Levinson ce explorează lumea unui grup de fotbalişti seniori şi o nouă generaţie mai tânără de jucători din oraşul Miami, Florida.

Actorul principal este Dwayne Johnson, în rolul lui Spencer, fostă vedetă a lumii fotbalului american, acum pensionat și care lucrează ca manager pentru jucătorii prezentului. Din anturajul lui fac parte Ricky (John David Washington), jucător de fotbal pasionat de antichităţi; Charles (Omar Miller) un fost atacant care s-a pensionat şi Vernon (Donovan Carter), un jucător de succes în prezent.

Cea de-a doua premieră este o comedie neagră, „The Brink” (foto), care se concentrează pe o criză geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați diferiți: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), funcționar din Serviciul Secret și Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vânătoare.

Cei trei trebuie să salveze planeta de un al treilea război mondial.

Serialul debutează cu o situație de criză din Pakistan, unde are loc o lovitură de stat – soarta lumii rămânând pe umerii celor trei.

Home Box Office este cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America. HBO Europe – companie deţinută de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina. Sediul HBO Europe se află în Budapesta, Ungaria.

HBO Europe oferă în România patru televiziuni de filme HD și SD (HBO, HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax2), cât şi un serviciu video on demand, HBO GO.