FacebookTwitterLinkedIn

Televiziunea HBO a dominat gala de duminică seară, câştigând, printre altele, premiile pentru cel mai bun serial-dramă („Game of Thrones”), cel mai bun serial-comedie („Veep”) şi cea mai bună miniserie („Olive Kitteridge”).

În total, „Game Of Thrones”, nominalizat la 24 de premii, a primit 12 trofee, atât la evenimentul de duminică seară, cât şi la gala Creative Emmy care l-a precedat, care a avut loc pe 12 septembrie.

VEZI AICI LISTA PREMIANȚILOR!

Producţiile de televiziune „American Horror Story: Freak Show” şi „Olive Kitteridge”, care primiseră 19, respectiv 13 nominalizări, au obţinut în cele din urmă 5, respectiv 8 premii Emmy. Câte cinci trofee au mai primit serialele „Transparent” şi „Veep”.

HBO, NBC şi Comedy Central au fost televiziunile care au primit cele mai multe premii la ediţia de anul acesta a Primetime Emmy, cu 43, 12, respectiv 8 trofee fiecare.

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

Gala Primetime Emmy Awards, ajunsă la cea de-a 67-a ediție, a fost prezentată de actorul de comedie Andy Samberg şi difuzată în direct de televiziunea Fox.

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând programele de televiziune americane difuzate în prime time.