Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

HBO a anunțat finaliștii primei ediții a concursului de scenarii „EPISODUL 1”

HBO România a anunțat finaliștii concursului de scenarii dedicat exclusiv producțiilor TV, denumit „EPISODUL 1”, câștigătorul urmând să fie anunțat la 28 august și să câștige un premiu de 2.500 de dolari, informează Media Expres.
HBO.jpg

Dintre cele 308 de scenarii înscrise la concurs, autorii și scenariile selectate sunt: Daniela Rațiu – „Pauker”, Mureșan Manuela – „Alter Ego”, Bogdan Ioan Bărbulescu – „Minunata lume a lui Tibi”, Laurențiu Gabriel Rusescu – „Datoria” și Vladi Păunescu – „Oameni și Bouri”.

Conform regulamentului concursului, juriul urma să aleagă trei proiecte pentru această etapă. Datorită calității proiectelor înscrise, juriul a hotărât să desemneze cinci scenarii finaliste, se arată în comunicatul HBO.

Juriul a fost format din specialiști în producție originală din HBO România și HBO Europe (a cărui componență nu a fost însă anunțată public, n. red.).

HBO ia în considerare în mod potențial toate proiectele finaliste pentru o fază ulterioară, de dezvoltare.

Câștigătorului concursului va fi anunțat la 24 august 2015 pe pagina de concurs, http://www.hbo.ro/episodul1.

Alături de finaliști, HBO va contacta și alți autori ale căror proiecte s-au remarcat dintre scenariile înscrise în concursul „EPISODUL 1”.

„EPISODUL 1” a fost organizat de HBO cu scopul de a găsi scenarii autentice, îndrăznețe și originale, centrate pe realități românești, care spun o poveste puternică și aduc cel puțin un personaj memorabil în scenă, în vederea dezvoltării și producției de seriale TV destinate și adecvate brandului HBO.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE STRĂINE AU RAPORTAT PROFITURI ÎN ROMÂNIA

Home Box Office este cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, distribuind programe prin canale liniare de televiziune premium, video-on-demand și video online. HBO Europe este o companie deţinută de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO Europe oferă în România patru televiziuni HD și SD de filme de înaltă calitate (HBO, HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax2) cât şi un serviciu video on demand, HBO GO.

Sediul HBO Europe se află în Budapesta (Ungaria).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii