Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

HBO a primit un număr record de nominalizări la Premiile EMMY

urzeala-tronurilor-sezon-nou-300x200.jpg
HBO a primit 108 nominalizări la cea de-a 65-a Gală a Premiilor Emmy, mai multe decât oricare altă reţea de televiziune, clasament pe care îl conduce de 13 ani consecutivi, potrivit unui comunicat difuzat de biroul de la București al televiziunii, preluat de Media Expres.

Câştigătorii premiilor Emmy vor fi anunţaţi pe 22 septembrie iar gala de decernare a premiilor Emmy va fi transmisă în versiune nedublată, în direct şi în exclusivitate la HBO, de la ora 3:00 am.

Serialul „Urzeala tronurilor” conduce lista producţiilor HBO cu 16 nominalizări, urmat de „Behind the Candelabra” cu 15 nominalizări, „Phil Spector” cu 11 şi „Imperiul din Atlantic City” cu 10 nominalizări.

Printre cele 16 nominalizări pentru „Urzeala tronurilor” se numără: Cel mai bun serial dramatic, Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial dramă (Peter Dinklage), Cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un serial dramă (Emilia Clarke), Cea mai bună actriţă cu apariţie episodică într-un serial dramă (Diana Rigg) şi Cel mai bun scenariu pentru un serial dramă (David Benioff şi D.B. Weiss).

Printre categoriile la care a fost nominalizat „Behind the Candelabra” se remarcă: Cea mai bună miniserie sau film TV, două pentru Cel mai bun actor principal într-o miniserie sau film TV (Matt Damon, Michael Douglas), Cel mai bun actor într-un rol secundar într-o miniserie sau film TV (Scott Bakula), Cea mai bună regie pentru miniserie, film TV sau program dramatic special (Steven Soderbergh) şi Cel mai bun scenariu pentru miniserie, film TV sau program dramatic special (Richard LaGravenese).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii