FacebookTwitterLinkedIn

Toate televiziunile din portofoliul companiei: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD sunt distribuite în România cu subtitrare în română și dublaj în limba maghiară.

La ora difuzării acestei informații RCS & RDS difuza pe rețeaua de fibră optică din București doar HBO, HBO 3 (după rebranding) și Cinemax, atât în variantele SD, cât și HD.

Mădălina Popescu, Country Manager HBO România, a declarat: „Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorința de a oferi publicului HBO și mai multe opțiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toți iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecție vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3”.

HBO 2 propune programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinților.

Premierele de pe HBO 2 din perioada următoare sunt: „How to Train Your Dragon 2” / „Cum să îți dresezi dragonul 2”, „Night at the Museum: Secret of the Tomb” / „O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”, „X-Men, Guardians of the Galaxy” / ”Gardienii galaxiei” și altele.

HBO 3 înlocuiește HBO Comedy, aducând producții HBO noi, dar și de colecție. HBO3 va difuza din martie, în întregime, sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe. Seriale HBO precum „Game of Thrones” / „Urzeala tronurilor”, „The Sopranos” / „Clanul Soprano”, „Rome” / „Roma”, „Entourage” / „Anturaj”. În programul HBO3 se vor găsi și titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: „Umbre”, „Aranyelet” / „O viață bună” (produs în Ungaria), „Mamon” (produs în Cehia).

HBO continuă să aducă în premieră și în exclusivitate seriale de top și blockbustere hollywoodiene, documentare, producții locale și evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în același timp cu premiera din Statele Unite.

Home Box Office, cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, oferă canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS.

HBO Europe – deţinut de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.