Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Hasselblad X1D Field Kit

Încă de la lansarea camerei Hasselblad X1D de anul trecut, s-a spulberat orice îndoială cum că lumea fotografiei digitale nu ar fi pășit într-o nouă eră.
X1D_Lifestyle_InHand

La jumătate din greutatea unei camere convenționale și cu design și tehnologie de ultimă generație, camera X1D este printre primele din categoria sa. Acum, Hasselblad a lansat X1D Field Kit, care conține inclusiv lentilele X1D-50c și 3 XCD, precum și un echipament de curățare.

Din kitul de bază face parte camera X1D-50c (neagră sau argintie), un cablu USB și baterii. Pachetul este disponibil din 20 septembrie 2017.

Cinema acasă

Nebula Mars este un proiector portabil compact în care sunt încorporate difuzoare duale de 10W și o baterie reîncărcabilă care oferă până la trei ore de autonomie. Funcționează cu sistem Android și are aplicații precum Netflix și YouTube pentru streaming video prin intermediul Wi-Fi-ului integrat al proiectorului. La el se poate conecta ușor un stick de streaming sau un dispozitiv USB de tip thumbdrive.

Nu atât de mic ca un „pico projector“, dar suficient de mare să intre într-un lunch box, Mars poate proiecta o imagine de 150 de inchi. Cântărește 1,82 kg și are o rezoluție de 1.280×800 pixeli.

Citește și Pentru nomazi digitali

Poate fi alimentat la priză cu un adaptor DC și are un port de ieșire audio pentru boxe sau dispozitive portabile Bluetooth. Dacă alegeți să vă bazați însă doar pe sunetul redat chiar de Mars, trebuie să știți că este dotat cu difuzoare duble JBL de 10 Wați care sună destul de bine într-o cameră liniștită, dar care probabil că nu ar da chiar același randament într-un cadru cu zgomot ambiental.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii