FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, mai mult de jumătate dintre solicitările de vacanțe primite vizează Antalya printre opțiuni iar în vara anului 2013 Happy Tour va trimite nu mai puțin de 7000 de români într-un sejur în Turcia.

Sejururile în Antalya încep de la 350 euro / persoană / 7 nopți și pot ajunge chiar și la 3.000 euro / persoană la resorturile de 5 stele ultra all-inclusive. Antalya este preferată de turiștii români care călătoresc cu familia, aceștia optând pentru servicii all inclusive sau chiar ultra all inclusive.

Nici alte destinaţii nu sunt neglijate, deoarece pe lângă Antalya, turiștii români au ales să își petreacă vacanța de vară și în destinații precum insulele grecești, în special Mykonos, Santorini, Corfu, Creta dar și insulele baleare, Palma de Mallorca sau in Tenerife.

“Pentru acest sezon de vară am observat o schimbare considerabilă în comportamentul turistului român. În primul rând turiștii au profitat de ofertele de tip early bird lansate la începutul anului și și-au rezervat vacanța de vară încă din primele luni ale anului, beneficiind de reduceri de până la 40%. În anul 2013 turistii nostri au ales condiții de cazare mai bune și vacante mai scumpe”, a spus Mădălina Grosu, Product Manager Happy Tour.