Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Happy Tour și GAV nu au nimic de ascuns

GAV, agenţia de comunicare a Happy Tour Group, semnează conceptul creativ și strategia de digital a noii campanii Happy Tour, „Nimic de ascuns!”, ce se desfășoară în perioada 23 martie - 25 mai 2015, exclusiv în mediul online.
berlin_landscape

Campania se adresează celor care caută cele mai bune soluții de vacanță și care doresc transparență în ofertele primite de la agențiile de turism.

Mesajul campaniei are la baza avantajul competitiv Happy Tour pe piața de turism & travel: toate taxele prezentate din start clienților, pentru orice tip de călătorie. Oferind acest beneficiu, agenția a hotărât să portretizeze transparența serviciilor arătând o serie de statui, landmark-uri în orașele din ofertă: Rembrandt – Amsterdam, Appolo – Florența, Don Quijote – Palma de Malorca, Hadrian – Antalya etc.

Elementul de nouate al campaniei constă în prezentarea statuilor în ipostaze „descoperite”, într-o manieră atipică pentru comunicarea uzuală din industria de turism & travel, unde sunt prezentate în majoritatea cazurilor clișee de imagine.

„Am ales să colaborăm cu GAV pentru că ne-au convins că prin originalitatea și prospețimea ideilor putem să comunicăm direct avantajele competitive Happy Tour: transparența, proximitatea, profesionalismul – într-o piață extrem de concurențială”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour.

La rândul său, Lucian Georgescu, Managing Partner GAV, a spus: „Ne bucurăm că Happy Tour se numără printre clienții îndrăzneți, dispuși să renunțe la zona de confort acceptând o creație ieșită din normele convenționalului. Strategia noastră de digital vizează atingerea unui public educat, prezent preponderent în mediul online și selectiv cu mesajele pe care le primește în fiecare zi, un public la care deja este greu să ajungi printr-o comunicare convențională”.

Campania este gestionată din partea Happy Tour Group de către Alexandra Mateuță (Marketing Manager) și Raluca Popescu (Marketing Specialist).

Din echipa GAV fac parte Marius Roşu – Director de Creație, Gabriel Coman – Copy, Radu Rădulescu – Art Director,  Alex Borsan & Arina Udup – Strategie, Eugen Șoineanu – Account Director, Cristi Ene – Online Media Executive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii