Cautare
, Contributor

Travel |
|

Happy Tour: 400.000 de euro, cel mai scump eveniment din 2012

Javier_Garcia_del_Valle.png
Cel mai mare buget pentru un eveniment al Happy Tour în anul 2012, în valoare de 400.000 de euro, a fost o conferinţă de vânzări ce a inclus și servicii VIP premium: transfer cu avion privat sau cu elicopter, locații exclusiviste și un concept unic.

În acest context, Happy Tour, cea mai mare agenție de turism din România după cifra de afaceri, a anunțat o creștere de 16% a veniturilor încasate din evenimentele corporate (M.I.C.E.), de la începutul anului 2013. în anul 2012, echipa Happy Tour care a gestionat evenimentele corporate a organizat aproximativ 1.500 de evenimente la care au participat peste 45.000 de persoane.

“Industria M.I.C.E. din România este într-o continuă dezvoltare și adaptare la condițiile economice actuale. În prezent, 70% dintre evenimentele organizate de noi se desfășoară în România și 30% în străinătate, aici ajutându-ne foarte mult și experiența noastră în organizarea de călătorii de business în sistem de incentive. Organizăm evenimente variate, de la reuniuni exclusiviste cu 10-15 participanți, la petreceri tematice, seri de gală, conferințe, cursuri sau seminarii cu câteva sute de persoane”, a declarat Izabela Glomnicu, Events Manager Happy Tour.

“Strategia noastră este de a ne focusa în continuare asupra zonei corporate și M.I.C.E., dorind ca în 3 ani organizarea de evenimente să reprezinte 20% din activitatea totală a Happy Tour. Feedback-ul pe care îl avem de la clienții noștri este bun și ne demonstrează că este o direcție corectă de business.”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Evoluția din ultimii ani a Happy Tour în zona M.I.C.E. a adus companiei și premiul de “Best Business & M.I.C.E. Agency 2013”, premiu acordat în cadrul galei Hotel Tourism & Leisure Investment Conference desfășurată în luna mai a acestui an. Divizia de M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions) reprezintă o linie de business în creștere pentru Happy Tour, totalizând 8% din întreaga activitate a agenției de turism. Cifra de afaceri a Happy Tour în anul 2012 a fost de 41 milioane euro. 

De 12 ani liderul agențiilor de turism din Romania, Happy Tour a fost înființată în anul 1996 ca o afacere de familie. La sfârșitul anului 2007, compania a fost achiziționată de GED Capital. Începând din anul 2011, Happy Tour Group este partenerul în România al FCm Travel Solutions – o rețea mondială de companii de turism, prezentă în 75 de țări. Cifra de afaceri pe anul 2012 a grupului Happy Tour a fost de peste 57 de milioane de euro, iar pentru 2013 cifra de afaceri estimată este de 70 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii