Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Hans Klemm, ambasadorul SUA la București: „Una dintre prioritățile mele este să promovez prosperitatea între ţările noastre, să promovez comerţul şi investiţiile în România”

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat, miercuri, la Suceava, că priorităţile mandatului său în România sunt să promoveze prosperitatea între cele două ţări şi comerţul şi investiţiile unor companii americane, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Hans Klemm

Hans Klemm a spus, după o întâlnire cu primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, că a discutat cu acesta despre priorităţile sale ca ambasador în România, printre care promovarea investiţiilor unor companii americane.

„Una dintre ele este să promovez prosperitatea între ţările noastre, să promovez comerţul şi investiţiile în România, posibil şi în Suceava, a unor companii americane”, a precizat Hans Klemm.

VEZI AUDIENȚELE RADIOURILOR ÎN BUCUREȘTI!

El a menţionat că şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş i-au cerut „să îşi concentreze energiile” pe încurajarea oamenilor de afaceri americani să investească în România, inclusiv în nord-estul ţării.

Klemm s-a întâlnit, miercuri, cu primarul Ion Lungu, cu care a discutat despre oraşul Suceava, iar edilul i-a prezentat oportunităţi de afaceri în zonă, inclusiv în zona metropolitană, în dezvoltarea infrastructurii, dar şi în domeniul agricol.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii