Cautare
, Contributor

Forbes.com

Cariere |
|

Hans Dewaele îl înlocuiește pe Marinidis la conducerea Procter & Gamble în România

Dewael.png
Hans Dewaele fost numit, începând cu 1 februarie 2013, Vice Preşedinte şi Director General P&G pentru a conduce activitatea companiei din România. În 1994 el a preluat pentru patru ani funcţia de Marketing Manager şi Director de Marketing în România, punând bazele acestui departament în România şi în ţările din regiunea balcanilor.

În paralel, Dewaele va coordona activitatea P&G din ţările din regiunea balcanilor (Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Albania, Macedonia şi Kosovo).

Începând cu anul 2001 şi până în prezent, Dewaele a ocupat numeroase poziţii care au implicat din ce în ce mai multe responsabilităţi în brand management-ul şi management-ul general al birourilor P&G din Algeria, Pakistan şi republicile din Asia Centrală ajungând ca în anul 2010 să fie numit Vice Preşedinte al Caucaz şi Republicile din Asia Centrală.  

Înţelegerea aprofundată a afacerilor companiei dar şi experienţa pe care Dewaele a dobândit-o în cei patru ani petrecuţi în Bucureşti sunt deosebit de valoroase pentru evoluţia pozitivă a afacerilor P&G în regiune. 

Sotirios Marinidis, Vice Preşedinte şi Director General al P&G România din septembrie 2009 a fost numit începând cu data de 1 februarie 2013 Vice Preşedinte şi Director General al P&G Rusia. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii