Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Haine de blană, aur și cașmir vs. echipament sport și yoga pe o saltea „de designer“

Îți prezentăm ceea ce a fost, respectiv ceea ce este actualmente la modă, în lumea celor bogați și celebri. Așează-te comod în fotoliu, toarnă-ți  - pentru efectul artistic și pentru un plus veridicitate - un pahar de șampanie rozé și inspiră-te din coolness-ul cu multe zerouri în coadă. Ceea ce urmează nu este decât versiunea total originală, spectaculoasă și extravagantă a... micilor bucurii ale vieții.
28080963_Spa-Gimansio-OK

Când primul magazin online de lux al lumii, net-a-porter.com, lansează o secțiune specială cu echipament sport de designer, accesorii de yoga, tenis, echitație, sailing sau golf și începe să susțină alimentația sănătoasă, e semn clar că până și bogații lumii au realizat că nu se pot sustrage trendului „health&fitness“. Ba chiar din contră, nici nu par că vor să se sustragă, atât timp cât asta îi face să pară cool și actuali în ochii celor din jur și, bonus, și aspectul lor fizic are toate șansele să se îmbunătățească.

Astfel, dacă până acum zece ani era cool să-ți etalezi blana de nurcă într-un restaurant, înfigând lingurița de argint într-o prăjitură cu foiță de aur pe deasupra, acum e cool să te îmbraci în colanți și tricou (neaparat semnate de un designer celebru) și să transpiri cu stoicism pe o saltea creată special pentru yoga și pilates de către însăși Stella McCartney. Având în vedere că tot mai mulți designeri de top lansează linii de echipament sportiv în colaborare cu Nike sau Adidas, iar brandurile de sport cu accente „couture“ apar câtă frunză și iarbă, topul internațional al bogaților lumii are toate șansele să dea, în câțiva ani, și câteva personaje demne de coperțile revistelor sportive. Asta dacă și regimurile de detoxifiere de care vorbeam la punctul anterior își fac treaba cu brio.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii