FacebookTwitterLinkedIn

Amplasat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei numărul 109, imobilul își conservă destinația anterioară, fiind dedicat segmentului imobiliar de birouri.

Clădirea beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 6.000 mp suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7.

Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel: „Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este, în acest moment, un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PENTRU COPII – IUNIE 2018

Cristina Ghiță, Sales Manager, Hagag Development Europe: „Am decis să investim în acest proiect și să ne concentrăm eforturile în revitalizatarea imobilului și, implicit, a zonei. H Victoriei 109 este un proiect dedicat transformării, dar și o oportunitate de a livra un produs excepțional pentru segmentul imobiliar de birouri. Este o clădire cu personalitate care combină eleganța vremurilor de odinioară cu ceea ce astăzi numim spații “high-end”. Deținem experiența și know-how-ul necesare exploatării întregului potențial al clădirii”.

H Victoriei 109 va menține trăsăturile arhitectonice ale clădirii și-i va readuce fațada la imaginea sa originală.

TOPUL TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IUNIE 2018

Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Proiectul va fi certificat BREEAM și se va bucura de perfomanță energetică ridicată, costuri operaționale reduse și impact minim asupra mediului înconjurător.

În plus, H Victoriei 109 va beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.