Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Guvernul vrea să construiască autostrada Comarnic-Braşov cu bani de la bugetul de stat, renunțând la parteneriatul public-privat

Premierul Viorica Dăncilă vrea ca autostrada Comarnic-Braşov să fie declarată obiectiv de importanţă naţională pentru ca birocraţia aferentă demarării lucrărilor să fie mai simplă, informează Radio România Actualități.
Viorica-Vasilica-Dancila-premier-prim-ministru-Romania

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la Ploieşti, că se va renunţa la construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov prin parteneriat public-privat, urmând a fi realizată din fonduri guvernamentale.

Viorica Dăncilă: „Am hotărât să scoatem din parteneriat public privat, iar în prima ședință de CSAT această autostradă să devină de importanță națională sau pe infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cât mai repede lucrările. Procedurile sunt complicate. La noi s-a format această instituție a contestațiilor și pentru a trece de toate aceste obstacole cred că soluția este ca această autostradă să devină de importanță națională, astfel încât să începem construcția cât mai repede, din fonduri guvernamentale.”

PRIMUL AN DE MARKETING: MIHAI GHYKA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii