Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Guvernul va reglementa sectorul turistic după 1 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat ieri, la Vama Albița, că sectorul turistic va fi reglementat de guvern după 1 iunie, informează Radio România Actualități.
orban
Răspunzând unor întrebări, premierul Ludovic Orban s-a referit și la deschiderea sezonului estival, precizând că sectorul turistic va fi reglementat de guvern după 1 iunie.
Ludovic OrbanDin 15 mai hotelurile sunt deschise. Singura restricţie este legată de neutilizarea spaţiilor comune de servire a mesei. Bucătăriile se pot deschide, dar masa va trebui servită în sistem de room-service, în cameră. În ceea ce priveşte sezonul estival, sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa acest sector. Intenţia noastră, sigur, este, în măsura în care nu există o răspândire mai largă, un număr mai mare de cazuri de infectare, intenţia noastră este, în condiţii foarte bine reglementate, să permitem sezonul turistic estival.
Cei 42 de medici asistenți medicali plecați în urmă cu două săptămâni într-o misiune umanitară în Republica Moldova au revenit sâmbătă în țară, notează Radio România Actualități.
Ei au fost întâmpinați la Vama Albița de premierul Ludovic Orban, de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și de ministrul sănătății, Nelu Tătaru.
La ceremonia de la graniță, premierul Orban le-a mulțumit cadrelor medicale pentru efortul depus și riscurile pe care și le-au asumat în această misiune, contribuind la apropierea și mai mare dintre românii de pe ambele maluri ale Prutului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii