Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Bani și Investiţii |
|

Guvernul SUA vinde un complex rezidențial din Hong Kong pentru 332 de milioane de dolari

Guvernul SUA a fost de acord să vândă complexul consulatului situat în Shouson Hill, una dintre cele mai exclusive zone rezidențiale din Hong Kong, către un dezvoltator local în urma unei tranzacții de 332 de milioane de dolari.
 aboneaza-te
Shouson Hill

Complexul include 26 de apartamente în șase clădiri, o piscină în aer liber și acoperă o suprafață de 94.796 de metri pătrați.

Cumpărătorul, Hang Lung Properties Ltd., intenționează să reamenajeze complexul de apartamente în case individuale de lux. Hang Lung a declarat că are în plan să investească în total aproximativ patru miliarde de dolari americani și să finalizeze  reamenajarea complexului până în 2024, potrivit Wall Street Journal.

Un purtător de cuvânt al consulatului SUA din Hong Kong a declarat că tranzacția a fost „pur și simplu o decizie de afaceri” luată ca parte a unui program global de reinvestire de către Departamentul de Stat.

“Nu ne va afecta prezența, personalul sau operațiunile în niciun fel”, a spus purtătorul de cuvânt. Acordul se va încheia până la sfârșitul anului, iar o parte din încasări vor fi reinvestite în proprietăți guvernamentale americane din Hong Kong.

Cumpărătorul a spus că prețul de achiziționare a fost unul rezonabil, iar tranzacția a reprezentat „un vot de încredere în viitorul Hong Kong”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii