Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Guvernul Sloveniei a tăiat 30% din indemnizațiile miniștrilor și parlamentarilor în semn de solidaritate cu cei afectați de criza COVID-19

Janez Janša, premierul Sloveniei, a anunțat marți că guvernul a decis ca salariile miniștrilor, parlamentarilor și altor categorii de demnitari să fie reduse cu 30% în semn de solidaritate cu cetățenii afectați de criza coronavirsului, care a dus la închiderea sau suspendarea multor companii, informează G4Media.
 aboneaza-te
DCIM101MEDIA

De asemenea, și membrii în conducerea companiilor cu capital de stat vor avea reduse cu 30% indemnizațiile, a mai anunțat premierul sloven, notează G4Media.

Premierul sloven a anunțat tăierile de salarii pentru demnitari odată cu un pachet de măsuri de sprijin pentru economie.

În același timp, a fost anunțat că salariile personalului medical vor crește cu un procent între 10% și 200%, în funcție de expunerea la epidemie.

În plus, micii antreprenori (microfirme cu unul sau doi angajați) vor avea garantat de guvern 70% din salariul minim garantat, fiind exceptați de la plata contribuțiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii