Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Guvernul Orban va anunţa miercuri un plan de relansare economică

Un plan amplu de relansare economică va fi anunțat miercuri. Premierul Ludovic Orban promite că într-o lună vor fi adoptate și toate actele normative pentru punerea sa în practică, notează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

Ludovic Orban:„Prezentarea programului economic va fi miercuri, alături de președintele României, cu care am colaborat foarte apropiat și după prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca în maxim o lună de zile să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program.”

Ministrul Finanţelor, Florin Cîțu, a explicat că planul se va baza pe investiții și că vor fi alocări record pentru acest domeniu.

„Chiar de la următoarea rectificare bugetară, fondurile vor fi majorate cu câteva miliarde de euro”, a spus ministrul Finanțelor.

Florin Cîțu crede că, dacă va reuși acest proiect, trimestrul patru va fi mult mai bun, inclusiv luna iunie, pentru bugetul de stat va fi o surpriză plăcută, pentru că e posibil ca încasările să fie chiar mai mari decât în 2019, a mai declarat ministrul de finanțe, potrivit Rador.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii