Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Guvernul nu mai interzice dansul la terase. Ce măsuri vor fi din nou modificate

Guvernul a decis modificarea măsurilor adoptate marți seara pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, după ce a primit critici pentru discriminarea cuplurilor necăsătorite care merg la plajă și pentru interzicerea dansului în localurile publice.
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

 Surse guvernamentale au declarat că dansul va fi permis în continuare, potrivit Digi24.  Operatorii economici vor avea în continuare obligația de a lua masuri pentru limitarea numarului de clienți la numărul locurilor pe scaune „și a oricăror activități care presupun interactiunea fizică între clienți”. Hotărârea adoptată marți seara de CNSU, spunea că terasele vor fi închise la ora 23.oo, iar „operatorii economici au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul”.

În privința măsurilor pe care le vor aplica la plajă, Guvernul va elimina cuvântul „soți” din textul hotărârii și va introduce o nouă formulare: „Este obligatorie distanța de 2 metri între oricare două persoane cu excepția membrilor aceleiași familii și adulților care însoțesc copii”. Terasele se vor închide la ora 23.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii