Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Uncategorized |
|

Guvernul mexican plănuiește vaccinarea a peste 116 milioane de cetățeni

Ministrul de externe Marcelo Ebrard a anunțat că guvernul mexican a convenit parteneriate cu Pfizer, Astrazenca și Cansino Biologics pentru accesarea vaccinului împotriva COVID-19.
vaccin covid-19

Datorită acordurilor încheiate cu giganții farmaceutici AstraZeneca, Pfizer și Cansino Biologics, accesul la vaccinul împotriva Covid-19 va fi disponibil pentru mai mult de 100 de milioane de mexicani.

“Va fi semnat un acord cu AstraZeneca, astfel încât Mexicul să aibă acces la 77,4 milioane de doze care vor fi livrate țării noastre într-o perioadă din martie până în august”, a spus Marcelo Ebrard. „De asemenea, lucrăm și cu Cansino Bio, o companie chineză, deoarece este un vaccin care ne interesează și se află în faza 3; Mexic va participa și se va face un angajament pentru 25 de milioane de doze, care urmează să fie administrate în luna decembrie a acestui an. Dacă adăugăm COVAX și celelalte 3 (Pfizer, AstraZeneca și Cansino Bio), acesta ar acoperi peste 100 de milioane de mexicani “, a mai declarat el, potrivit Forbes.

Ebrard a explicat că există 7 proiecte de vaccinare în faza 3 în Mexic, cum ar fi Janssen, Sputnik V și Novavax, iar rezultatele vor fi împărtășite cu autoritățile sanitare din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii