Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Guvernul Merkel aprobă un proiect de lege care înăsprește regulile de azil

Guvernul federal german a aprobat miercuri un proiect de lege care introduce restricții la reîntregirea familiilor refugiaților și prevede prelucrarea în procedură accelerată a solicitărilor de azil, măsuri menite să reducă numărul migranților care sosesc în Germania, informează Agerpres.
2. Angela Merkel

Proiectul include înființarea unor centre speciale de primire la graniță, unde solicitările de azil ale persoanelor venite din țări considerate sigure vor fi analizate cu celeritate și de unde acestea ar putea fi expulzate în statele de proveniență.

GALERIE FOTO: TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DIN LUME

O altă prevedere este ca reîntregirea familiilor să fie amânată cu doi ani pentru refugiații care nu au drept de azil în virtutea acordurilor internaționale, dar care ar putea fi victime potențiale ale persecuțiilor la revenirea în țările lor.

Aceste restricții fac parte dintr-o serie de măsuri preconizate de cancelarul Angela Merkel pentru a înăspri legislația în materie de azil, înaintea unor alegeri-cheie care vor avea loc luna viitoare în trei dintre landuri, Baden-Wuerttemberg, Renania-Palatinat și Saxonia Anhalt.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii