FacebookTwitterLinkedIn

Executivul a alocat 200 de milioane de lei pentru această campanie care ar trebui să se deruleze timp de patru luni, notează News.ro.

„În conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 63/2020 pentru organizarea şi desfăşurarea unor campanii de informare publică în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, furnizorii de servicii media care doresc să participe la campania de informare publică a Guvernului trebuie să completeze o cerere de participare însoţită de o declaraţie pe propria răspundere privind respectarea condiţiilor de eligibilitate, care vor fi încărcate în platforma web de desfăşurare a campaniei media.gov.ro, gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României”, a transmis, miercuri, Guvernul, într-un comunicat de presă.

Termenul limită pentru înregistrarea cererilor în platforma media.gov.ro şi transmiterea solicitărilor către Secretariatul General al Guvernului este de 5 zile lucrătoare.

Detalii privind participarea la campania iniţiată de Guvern pot fi găsite în Ghidul de utilizare al platformei media prezentat pe site-ul Executivului.