Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Guvernul Italiei s-a răzgândit în ultima clipă: stațiunile de schi nu se mai deschid

Guvernul Italiei a anulat în ultimul moment decizia de a deschide de luni stațiunile de schi din zonele cu risc scăzut de infectare cu coronavirus. Măsura, recomandată de epidemiologi, i-a nemulțumit însă pe cabanieri și a iritat autoritățile locale, informează Radio România Actualități.
Italia carantina covid restrictii

Decizia a fost luată de ministrul Speranza în urma avertismentului Comitetului Tehnico-Ştiințific de Gestionare a Pandemiei din peninsulă care consideră că, în prezent, o dată cu apariția altor focare de infecție cu noile variante ale virusului, este foarte periculos să se reînceapă deja să se schieze.

Liderul formațiunii Liga, Matteo Salvini, comentează că este necesar un schimb de echipă la nivel tehnic și atacă, totodată, o altă intenție anunțată de consilierul ministrului sănătății, Walter Ricciardi, care propune o altă perioadă de carantină totală la nivel național și vaccinarea continuă a cetățenilor, notează Radio România Actualități.

Indignare față de astfel de măsuri luate în ultimul minut vin și din partea guvernatorilor din peninsulă, în special cei din nordul țării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii