Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Guvernul Italiei păstrează măsurile anti-Covid până după Paştele catolic

Noul guvern al Italiei, condus de Mario Draghi, păstrează măsurile anti-Covid până după Paştele catolic. Italienii vor putea primi oaspeţi, dar petrecerile în interior şi în aer liber rămân interzise, la fel şi ceremoniile religioase sau civile, informează Radio România Actualități.
coronavirus italia

La un an şi o săptămână de la primul caz diagnosticat cu SARS-CoV-2, Italia se confruntă cu un al treilea val al pandemiei – provocat de noile variante ale virusului, relatează corespondentul Radio România Actualități.

Rămân închise, în continuare, în Italia, sălile de sport și piscinele, parcurile de divertisment și după ora 18:00 la nivel național toate barurile și restaurantele, potrivit noului decret al Guvernului de la Roma, ale cărui măsuri anti-Covid vor fi anunțate la 1 martie și vor rămâne în vigoare până la 6 aprilie, după sărbătorile Pascale.

Stațiunile de schi care de la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut și-au întrerupt activitățile vor rămâne închise, ceea ce înseamnă că acest sezon de iarnă este ratat.

În școli, lecțiile se vor desfășura cu o prezență de doar 50%, în vreme ce italienii vor putea intra în cinematografe și teatre abia de la 27 martie. Timp de o lună, în zonele roșii se oprește tot.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii