Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Guvernul Grindeanu a fost învestit de Parlament cu o majoritate confortabilă

Guvernul Grindeanu a fost învestit miercuri cu 295 voturi pentru şi 133 împotrivă. La ședinţa Parlamentului pentru acordarea votului de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului Grindeanu au participat 328 de parlamentari, din totalul de 463 de deputaţi şi senatori, informează MEDIAFAX.
Parlament

Cabinetul Grindeanu a trecut miercuri de votul Parlamentului cu 295 de voturi pentru şi 133 contra. Un vot a fost anulat.

Cabinetul condus de Sorin Grindeanu va avea doi vicepremieri, Sevil Shhaideh, care va fi şi ministru al Dezvoltării Regionale, gestionând şi fondurile europene, dar şi copreşedintele ALDE Daniel Constantin, care va gestiona şi portofoliul Mediului.

După votare, Sorin Grindeanu a spus: „Vreau să vă mulţumesc pentru votul pe care l-aţi acordat astăzi. Înseamnă pe noi, pentru Guvernul României, o mare responsabilitate, o responsabilitate care nu e dată doar de votul dvs de astăzi, ci responsabilitatea e dată şi de votul românilor din 11 decembrie. De aceea actul de guvernare pe care îl vom exercita va fi coordonat pe aceste direcţii: pe responsabilitate, de modestie şi de respect faţă de români”.

VEZI AICI LISTA MINIȘTRILOR DIN GUVERNUL GRINDEANU!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii