Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Guvernul Elveției a deblocat o sumă suplimentară de 32 de miliarde de franci elveţieni pentru susţinerea economiei

Guvernul elvețian a deblocat o sumă suplimentară de 32 de miliarde de franci elveţieni (30,4 miliarde de euro) în vederea susţinerii economiei, informează News.ro. O infuzie de zece miliarde de franci elveţieni a fost realizată în urmă cu o săptămână.
Elvetia

Guy Parmelin, ministrul Economiei din Elveția, a declarat: „Economia noatră funcţionează în prezent la aproximativ 80% din capacitatea sa şi trebuie să facem tot posibilul pentru a menţine un nivel de activitate suficient”.

În Elveţia, ţară care se învecinează cu Italia, Covid-19 a ucis 43 de persoane. Peste 4.800 de persoane au fost testate pozitiv.

Elveţia şi-a înăsprit măsurile împotriva noului coronavirus, interzicând adunările de peste cinci persoane, însă a exclus orice izolare, o măsură adoptată de către alte ţări din Europa, denunţând un „show politic”, relatează AFP.

Grupurile de peste cinci persoane riscă o amendă de peste 100 de franci elveţieni de persoană.

„Ceea ce facem noi în ţară azi este foarte aproape de ceea ce fac ţările din jurul nostru. Însă diferenţa este că noi nu facem show politic”, a subliniat ministrul de Interne din Elveția într-o conferință de presă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii