Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Guvernatorul Cretei: Aşteptăm mai mult de 33.000 de turiști români în acest an

Guvernatorul Insulei Creta, Stavros Arnaoutakis, afirmă că este optimist în ceea ce priveşte turismul, chiar şi în plină pandemie de COVID-19, transmite Agerpres.  
Insula Creta Grecia shutterstock_1017141055

Oficialul grec aşteaptă în 2020 mai mult de 33.000 de români, câţi au vizitat și anul trecut această regiune. El a ținut să precizeze că insula este o destinaţie sigură în contextul pandemiei.

“Suntem optimişti şi sperăm să avem un an bun în turism. Sperăm ca totul să iasă bine pentru această insulă şi aşteptăm turişti din toată lumea, chiar şi din ţări care au avut cazuri de coronavirus, pentru a-şi petrece vacanţa. Chiar şi din România, de unde aşteptăm chiar mai mulţi turişti decât anul trecut, când s-au aflat pe locul 17 în topul turiştilor din Creta. Este o bună poziţie comparativ cu alte pieţe est-europene şi est- mediteraneene.

Anul trecut au fost 33.000 de turişti români în Creta. Asta este o statistică făcută doar la sosirile pe aeroporturi, fără a-i pune la socoteală pe cei care ajung aici cu feribotul. În această vară avem 15.000 de turişti din toată lumea, dar zborurile sunt deschise doar de la începutul lunii. Sunt deja veniţi destui români.”, le-a declarat Arnaoutakis jurnaliştilor români, într-o conferinţă de presă organizată în cadrul unui info-trip, mai relatează Agerpres.

Ministerul Sănătăţii a decis efectuarea a 850 de teste pe zi pentru noul coronavirus pe aeroportul din Heraklion.

Turiştii care intră în Grecia prin vama Promachonas cu maşina din ţările est-europene trebuie să prezinte rezultatul unui test COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii