Cautare
, Contributor

Cariere |
|

“Guvern privat” la Lugera – The People Republic

cristina_savuica.jpg
Compania de recrutare Lugera lansează Lugera Government, primul guvern privat format din tineri extraordinari, care doresc să vină în contact cu mediul de afaceri, cu bordul unei companii internaționale.

Guvernul Lugera va funcționa în cadrul companiei vreme de 12 luni. În această perioadă, ”miniștrii” vor lucra în strânsă colaborare cu top managementul Lugera, vor avea ocazia să învețe business, vor participa la luarea deciziilor, ideile și proiectele lor vor fi ascultate iar cele mai bune vor fi transformate în planuri de business adevărate și implementate cu suport complet din partea Lugera. Nu este vorba despre un job full time, însă, o dată pe lună vor fi întâlniri cu managerii companiei.

Vezi care este TOPUL companiilor care știu să-și motiveze angajații

“În guvernul Lugera scoatem la bătaie șapte portofolii: Sales, Recrutare, Muncă Temporară, Marketing și PR, New Business, Travel (pentru că avem și Lugera Travel) și Cafe (pentru că avem si Lugera Cafe) mai exact câte un minister pentru fiecare departament/linie de business din Lugera România”, spune Cristina Săvuică, country manager.

Tinerele talente care sunt atrase de unul dintre ministerele de mai sus sunt așteptate (pe email la minister@lugera.ro) cu un CV și o scrisoare de intentie in care sa indice trei motive pentru care cred că merită să fie alese la cârma ministerului vizat, până pe 6 martie 2013, ora 23.59.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii