Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Gunn Report premiază din nou rețeaua OMD Worldwide

Liana_Mihai_OMD.jpg
Pentru a opta oară consecutiv, Gunn Report a acordat titlul de cea mai premiată reţea pentru OMD Worldwide - cea mai importantă reţea internaţională de agenţii media parte a Omnicom Media Group.

Din 2004, de la înfiinţarea Gunn Report, OMD se clasează pe poziţia fruntaşă a topului care măsoară creativitatea agenţiilor de media, rămânând neînvinsă la capitolul premii.

„Titlul acordat de Gunn Report ne onorează şi ne obligă să continuăm efortul de a livra rezultate excelente clienţilor noştri, într-un mod creativ şi inovativ. Suntem mândri că facem parte din cea mai premiată reţea de agenţii şi totodata fericiţi că putem accesa cu uşurinţă informaţii valoroase pentru a genera şi local soluţii inovative pentru atingerea obiectivelor clienţilor noştri”, a precizat Liana Mihai, Managing Director OMD Romania.

Astfel, OMD îşi consolidează poziţia de lider al inovaţiei în media, după ce a fost cea mai premiată reţea de agenţii de media la Cannes, pentru trei ani consecutiv şi după ce a obţinut în 2013 distincţia Adweek Global Media Agency of the Year.

Isabelle Musnik, editor The Gunn Report for Media, a declarat: „Conţinutul şi modul în care publicul intră în contact cu acesta au devenit în egală măsură critice pentru succesul unei campanii. Canalele media alese corect pot hotărî destinul unei campanii sau chiar destinul unui brand, şi pot, prin urmare să schimbe comportamente. Inovaţia în media şi creativitatea sunt, mai mult decât oricând, cheia unui brand de succes.”

OMD Worldwide este cea mai importantă reţea internaţională de agenţii media parte a Omnicom Media Group, cu peste 8.000 de angajaţi în mai mult de 100 de ţări, aflaţi în serviciul unora dintre cele mai renumite branduri.

Gama de servicii oferite de OMD clienţilor săi include: strategie de comunicare, planificare media, cumpărare spaţiu media, execuţie digitală, generare de conţinut, entertainment marketing, sponsorizări şi brand analytics.

Creativitatea reţelei OMD a fost recunoscută 8 ani la rând de către Gunn Report, şi tot la capitolul distincţii, OMD a fost desemnată Agenţia de Media a anului în clasamentul Adweek în 2008, 2009, 2011 şi 2013, precum şi Agenţia de Media a anului în clasamentul Advertising Age în 2002, 2005, 2009 şi 2011.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii