Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Gulfstream a lansat cel mai mare private jet din lume, G700. Ce preț are și cum arată în interior

Gulfstream a prezentat cel mai mare private jet din lume, modelul G700. Aeronava are aproape 57 de metri lungime, o înălțime de șase metri și o lățime de opt metri. Aceast avion este cel mai lung, lat și înalt din industria privete jet-urilor, potrivit Gulfstream, companie care proiectează, dezvoltă, produce și comercializează private jet-uri pentru mediul de afaceri.
 aboneaza-te
Gulfstream+Introduces+The+All-New+Gulfstream+G700_ebdc12ec-8681-4caa-bc51-18c059dcb28e-prv

Qatar Airways a pus comandat deja 10 astfel de avioane. Gulfstream a dezvăluit G700, noul său avion, despre care spune că este acum cel mai mare avion din industria ptivate jet-urilor.

„Gulfstream G700 a preluat cele mai bune elemente de la cele mai inovatoare produse ale noastre.  Avionul are o tehnologie avansată, care redefinește siguranța, confortul și autonomia”, a declarat președintele Gulfstream, Mark Burns.

Private jet-ul poate funcționa pe piste aeroportuare scurte, restricționate în greutate și la o altitudine mare. Avionul are aproape 14.000 de ore de teste de laborator. G700 este susținut de două motoare Rolls-Royce Pearl 700.

G700 are cea mai înaltă, lată și mai lungă cabină din industrie, potrivit proiectantului. Lungimea cabinei este de 56 de metri, neincluzând o zonă de bagaje de 195 de metri cubi.  Are o înălțime de șase metri și  opt metri lățime. Aceste specificații îi permit aparatului de zbor să aibă o capacitate de 19 scaune pentru pasageri, plus alte 10 spații pentru dormit.

Gulfstream a lansat cel mai mare private jet din lume, G700. Ce preț are și cum arată în interior

Există, de asemenea, o sală de luat masa opțională cu șase locuri, care se dublează ca spațiu pentru conferințe și care poate utiliza Ka ConneX Ka WiFi.

Alte facilități de lux includ sistemul de iluminat circadian din jurul avionului, care recreează răsăritul și apusul soarelui prin LED-uri albe și galbene. Producătorul susține că acest lucru poate reduce „jet lag-ul”, după ce zburați în zonele cu diferențe mari de fus orar.

„Gulfstream are o lungă tradiție de a-și asculta clienții, iar aeronava G700 este evoluția acestei colaborări”, a spus Burns.

Qatar Airways, care are deja 11 aeronave Gulfstream, a comandat 10 G700 pentru serviciul său Qatar Executive.

„Suntem încântați să fim primii clienți ai aeronavei G700, cel mai mare jet de business din industrie și așteptăm cu nerăbdare ca aeronava să se alăture flotei noastre”, a declarat CEO-ul Qatar Airways, Akbar Al Baker. „Clienții Qatar Executive au standarde extrem de ridicate, iar această aeronavă ne va ajuta să ne îndeplinim cerințele oferind performanțe de neegalat, care completează excelența noastră în serviciul clienților.”

Flexjets a fost primul client din America de Nord al G700, comandând un număr necunoscut de unități.

Clienții interesați să cumpere avionul vor trebui să plătească 75 de milioane de dolari, scrie Reuters.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii