Cautare
, Contributor

Modă |
|

Gucci, pe covorul roșu la Oscaruri

Jennifer_Garner_+_Ben_Affleck_Getty_Image_#162544463_expires_2.24_.14_.jpg
Casa de modă Gucci a fost prezentă la cea de-a 85-a festivitate a premiilor Oscar cu câteva piese unicat care au atras privirile tuturor.

Astfel, Jeniffer Garner a purtat o rochie de mătase Gucci Premiere, în timp ce soțul ei, Ben Affleck, câștigător la categoria cel mai bun film cu producția Argo, a purtat un costum Made to Order Signoria.

Și gazda ceremoniei organizate la Los Angeles, Seth MacFarlane, a purtat două costume realizate de casa de modă italiană: Marseille și Signoria.

Costume Gucci au ales și Channing Tatum, Chris Evans, Joseph Gordon Levitt sau Ang Lee.

În același timp, Charlize Theron, ambasadoare a brandului Dior, a purtat o rochie fără bretele, albă, cu trenă, foarte decoltată, de la casa de modă franceză. Actrița Anne Hathawaya ales o rochie Prada, din satin roz, Halle Berry, a optat pentru o rochie cu dungi negre și argintii de la Versace iar Helen Hunt a ales o rochie de serie de la H&M, de culoare bleumarin.

În cadrul celei de-a 85-a ceremonii a Academiei Americane de Film, trofeul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Daniel Day-Lewis, pentru prestația din Lincoln, iar Oscarul pentru cea mai bună actriță a ajuns în mâinile emoționate ale lui Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook).

Oscarul pentru cea mai bună regie a fost obținut de Ang Lee, pentru Life of Pi, peliculă distinsă cu alte câteva trofee, printre care cel pentru cinematografie (Claudio Miranda) și efecte vizuale. Pentru regizorul din Taiwan, acesta este cel de-al doilea Oscar, după cel obținut pentru Brokeback Mountain.

Cea mai bună actriță într-un rol secundar a fost desemnată Anne Hathaway (Les Miserables), iar Christoph Waltz (Django Unchained), cel mai bun actor într-un rol secundar.  Quentin Tarantino a fost recompensat cu trofeul pentru cel mai bun scenariu original pentru producția Django Unchained, în vreme ce Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat i-a revenit lui Chris Terrio, pentru Argo.

Alte premii: cel mai bun cântec de pe coloana sonoră a unui film, Skyfall; cel mai bun film străin, Amour; makeup și hairstyling, Les Miserables; costume, Anna Karenina; cel mai bun film de animație, Brave.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii