Cautare
, Contributor

Modă |
|

Gucci dezvăluie noul centru de creativitate și sustenabilitate

Activ încă de la începutul anului, dar nemediatizat până recent, Gucci anunță oficial inaugurarea centrului specializat în confecționarea de încălțăminte și articole din piele, cu un focus ferm pe sustenabilitate, denumit ArtLab.
gucci artlab2

Anul trecut, brandul italienesc a înregistrat peste 70% din veniturile totale ale Casei exclusiv din această categorie de produse, așadar, decizia de a înființa această nouă facilitate vine cu scopul de a îmbunătăți constant acest segment.

Plasat în imediata apropiere a sediului central Gucci, lângă Florența, și cu o fațadă îmbrăcată în tablouri realizate de genialii ilustratori ai Casei, ArtLab reprezintă un spațiu futuristic, creativ și sustenabil, menit să amintească de valoarea și greutatea tradiției ce stă la baza unui business poziționat ca lider în produse de lux.

Cei peste 800 de maeștri artizani angajați să dezvolte noi prototipuri din piele, accesorii metalice și ambalaje inovative sunt atent coordonați de Creative Directorul Alessandro Michele și împreună promit să combine idei geniale cu materiale și tehnologii revoluționare, în timp ce păstrează elementele definitorii ale Casei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii