Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

GTC România, zece apartamente vândute lunar în Rose Garden

Rose_Garden_(640x427).jpg
Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat, în ultimele cinci luni, vânzarea a 50 de locuinţe în cadrul Rose Garden, proiect rezidenţial dezvoltat de către GTC România în parteneriat cu Deutsche Bank în zona Colentina din Bucureşti.

Rose Garden este amplasat pe Şoseaua Colentina, în apropiere de Piaţa Obor. Proiectul este format din 908 locuinţe – studiouri şi apartamente cu două şi trei camere –  incluse în 11 clădiri. Ansamblul este ocupat în proporţie de peste 70%, comunitatea din Rose Garden numarând mai mult de 1500 de locuitori.

„În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul este finalizat, există o comunitate numeroasă, iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări din Rose Garden este de aproximativ 10 locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar”, a declarat Shimon Galon, CEO în cadrul GTC România.

Află mai multe despre concurenţa făcută dezvoltatorilor de ansambluri rezidenţiale de către proprietarii de apartamente construite înainte de 1989

Preţurile de vânzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusă, pentru un studio şi de la 69.000 de euro, TVA inclusă, pentru un apartament cu două camere.

În cadrul Rose Garden există mai multe locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, spaţii comerciale, farmacie, clinică dentară, optică medicală, pet-shop, notariat, salon de înfrumuseţare şi săli de fitness. În apropiere se află doua hipermarketuri, Piaţa Obor, precum şi numeroase mijloace de transport în comun, inclusiv metrou.

Rose Garden este primul proiect rezidenţial dezvoltat pe plan local de către GTC România, care a mai construit şi ansamblul FeliCity, amplasat in zona Baneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity unde preţurile de vânzare pentru un apartament cu două camere pornesc de la 60.000 de euro + 5% TVA, în timp ce preţurile pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + 5% TVA.

GTC, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiune, a mai construit în România proiectele de birouri Europe House, America House şi City Gate (toate aflate in Bucuresti), precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria. Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al Rose Garden si FeliCity.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii