Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

GTC România lansează a doua fază din ansamblul rezidenţial FeliCity

FeliCity2.jpg
Dezvoltatorul a lansat oficial la vânzare a doua fază a proiectului rezidenţial FeliCity, dezvoltat în zona de nord a Bucurestiului.

Cea de-a doua fază din proiectul FeliCity, finalizată recent, cuprinde 212 apartamente cu două, trei şi patru camere, în timp ce prima faza a fost compusă din 112 apartamente. Agentul exclusiv de vânzări al ansamblului este compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Află de ce concurează dezvoltatorii de locuinţe noi cu proprietarii de apartamente "comuniste"

„Desi piaţa rezidenţială din România trece prin momente dificile, există în continuare cerere pentru locuinţe noi, atât timp cât produsul oferit este unul corect din punct de vedere al amplasării, preţului de vânzare, suprafeţelor şi calităţii construcţiei şi a finisajelor”, a declarat Shimon Galon, CEO în cadrul Globe Trade Center România (GTC).

Preţurile de vânzare ale apartamentele din faza a doua a FeliCity încep de la 73.780 de euro plus  5% TVA pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă totală de 125,8 metri patrati, adaptat achiziţiei prin programul Prima Casă.

FeliCity este al doilea proiect rezidenţial dezvoltat pe plan local de către GTC România, după Rose Garden, amplasat în zona Colentina. GTC a mai construit în România proiectele de birouri Europe House, America House şi City Gate (toate aflate in Bucuresti), precum şi patru centre comerciale sub brandul Galleria (în Arad, Buzău, Piatra-Neamţ şi Suceava).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii